Installaties, verhuizingen, sluitingenOnderhoud- en storingsdienstenReparatiewerkzaamhedenHelpdesk adviesBeheerFulfilmentWerkwijzeVoor wie?

Installaties, verhuizingen, sluitingen

Voor installaties, verhuizen en sluitingen bent u bij onze praktische en klantgerichte monteurs aan het juiste adres. Uw klus wordt zorgvuldig uitgevoerd en uitdagingen worden ter plekke verholpen. Het aanleggen van databekabeling, plaatsen van meubilair, verwijderen van lichtbakken; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Zo is uw installatieklus geen uitdaging meer, maar bij ons in vertrouwde handen.

Onderhoud- en storingsdiensten

Als geen ander snappen wij het belang van het goed functioneren van apparatuur, zodat klanten optimaal geholpen kunnen worden en tevreden zijn. Wij gaan dus ook niet wachten totdat er een storing optreedt, maar zorgen voor preventief onderhoud zodat uw werk niet stil komt te liggen. Onze ervaren en gekwalificeerde monteurs zorgen landelijk voor al uw apparatuur, maar ook uw winkelmeubilair. En mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan lossen wij dit binnen de service kaders voor u op. Snel en efficiënt, zoals afgesproken.

Reparatiewerkzaamheden

Is uw apparatuur defect en het probleem niet snel op locatie te verhelpen? Onze reparatieafdeling weet daar wel raad mee. Uw apparatuur wordt vakkundig door onze gecertificeerde monteurs onder handen genomen. De werkzaamheden zijn divers: van reparatie van apparatuur en winkelmeubilair, modificaties aan systemen, assemblage van configuraties tot keuren van weegapparatuur. Onze eigen IJkmeesters zorgen ervoor dat het hele proces rondom keuren van A tot Z wordt doorlopen.

Helpdesk advies

Een deskundig helpdesk advies zorgt voor een snelle analyse van het probleem en daarmee tot een snelle oplossing of vervolgstap. Onze helpdesk staat u graag te woord en vragen door tot het probleem helder is. In veel gevallen kan telefonisch en via tools op afstand het probleem worden verholpen, waardoor u direct verder kunt met uw werkzaamheden. Als dit niet het geval is kan direct een storingsmonteur worden ingeschakeld om binnen de service kaders het probleem voor u op te lossen.

Beheer

Met het invullen van uw beheer kan de snelheid worden verhoogd en de kosten worden verlaagd. Met monitoring van uw netwerk en apparatuur is direct zichtbaar waar zich problemen voor (gaan) doen. Bij problemen kunnen onze beheer medewerkers direct met u meekijken en bijsturen waar nodig. Preventief onderhoud kan gericht worden uitgevoerd en verbetertrajecten worden bepaald. Alles met het doel om u zo onverstoord mogelijk te laten werken.

Fulfilment

Ons streven is om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen in de hele keten. Het versturen van bijvoorbeeld verbruiksartikelen of Point of Sale materiaal zijn daar voorbeelden van. Uw bestellingen zijn bij ons in vertrouwde handen. Met een dagelijkse verwerking zijn de bestellingen snel op de plaats van bestemming.

Werkwijze

Heeft u een support uitdaging, groot of klein? Wij denken graag met u mee. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren we wat uw wensen en behoeftes zijn en lichten wij onze werkwijze toe. Een op maat gesneden voorstel zal vervolgens aan u gepresenteerd worden.

Voor wie?

Of u landelijk uw apparatuur wilt uitrollen en onderhouden of lokaal een kortlopend project gaat draaien, of het om een retail-, MKB of gemeentelijke instelling gaat: U bent hiervoor bij ons aan het goede adres. Wij denken graag met u mee!

FAQ

Q: Waar kan ik jullie voor inschakelen?
A: Of het nu gaat om het installeren van systemen, het trekken van datakabels of het vervangen van één enkele armatuur, wij zijn het verlengstuk van uw organisatie. Grote of kleine klussen doen we snel, goed en voor een scherpe prijs.

Q: Hebben jullie een eigen storingsdienst?
A: Ja! Wij vinden het belangrijk onze kwaliteit te borgen met eigen ervaren en gekwalificeerde monteurs. Wij opereren landelijk met eigen monteurs en zijn binnen de afgesproken servicekaders bij u aanwezig.

Q: Wie is mijn aanspreekpunt?
A: Wij garanderen u één vast aanspreekpunt omdat we geloven in persoonlijk contact. Dat stelt ons in staat om onze hoogwaardige kennis en jarenlange ervaring te vertalen naar slimme oplossingen en inspirerende plannen.

Q: Wij hebben weegschalen staan die we willen laten onderhouden. Kunnen jullie dit uitvoeren?
A: Wij hebben diverse door het Nederlands Meet Instituut gecertificeerde IJkmeesters in huis. Zij zorgen voor het hele proces rondom het keuren en onderhouden van niet-automatische weegwerktuigen. Samen kunnen we kijken of wij deze werkzaamheden ook voor uw weegapparatuur kunnen uitvoeren.